Utnyttja de kläder du har

Ibland fastnar vi i att använda ungefär samma kläder var eviga dag. Eller så kanske vi varierar mellan ett par olika outfits som vi gillar, utan att våga prova någonting nytt. För att ta sig ur detta (om det inte är någonting man trivs med) kan man börja på lite olika sätt.

Det viktigaste att komma ihåg är att vi faktiskt alltid får klä oss hur vi vill, så länge det inte stör någon annans kultur eller liknande. Med detta menas alltså att man inte behöver vänta på speciella tillfällen för att använda sina kläder, utan man ska helt enkelt bara köra på känsla. Det är väldigt synd om man har massor utav kläder som man väntar med att använda tills det där “speciella” tillfället. Det kan handla om en så enkel sak som att man inte vågar ha kjol eller klänning på sig en vanlig vardag, men det är klart man kan ha det! Det gäller nog att försöka bredda sin stil till hela sin garderob istället för att så selektivt välja ut vad som ska få användas och inte. Prova någonting helt nytt. Vem vet, du kanske gillar det jättemycket? Många är rädda för hur andra ska reagera om man klär sig lite annorlunda mot för hur man brukar, men nästan alltid kommer du bara få positiva kommentarer kring det.

Så, utnyttja hela din garderob istället för bara en del av den! Det blir mycket roligare att välja kläder varje dag då när man inte låst sig vid ett fåtal plagg.