Bloggen

Sälja kläder på nätet

Det är mycket vanligt att ha alldeles för mycket kläder i garderoben som bara ligger och väntar på att få bli använda. Det är dock sällan de faktiskt får sin time to shine, utan de får mest samla damm. Av denna anledning bör man ta för vana att rensa sin garderob med jämna mellanrum för att hålla den ren och uppdaterad. Istället kan man sälja kläderna man inte använder och tjäna bra pengar.

Har du väldigt mycket kläder att sälja så kan du till och med skapa en egen hemsida för detta ändamål. Då kan dina kunder även lätt hitta tillbaka till dina kläder för att köpa fler. Har du en hemsida så är det bra att hålla koll på sin webbplatsdata, vilket du kan göra med t.ex. funnel. Då får du bättre vetskap om vilka personer som handlar av dig.

Om man inte orkar göra en hel hemsida så går det också att sälja kläder på många andra redan existerande plattformar. Facebook är en sådan där du både kan lägga ut det du säljer i speciella köp- och säljgrupper eller på facebooks egna marketplace. Vill man sälja kläderna på en app som är speciellt anpassad för just kläder så är plick toppen. Där säljer de flesta mer märkeskläder och folk är villiga att betala mer för dessa.

Om man bara vill få bort sin stora klädhög så är det också en möjlighet att lämna in till second-hand. Välj då en butik som donerar intäkterna till välgörenhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *