Bloggen

Att använda peruk

Många tänker att det bara är de som faktiskt inte har t.ex. så mycket hår som kan använda peruk. Detta stämmer ju såklart inte, det hela handlar bara om att ha självförtroendet att bära upp peruken. I vissa fall kanske en peruk kan ge dig ett självförtroende du inte visste att du hade sedan innan eftersom du inte faller tillbaka i samma gamla vanor när det gäller ditt utséende.

Att använda många olika peruker och variera från dag till dag kan vara superkul. Man har då en helt annan möjlighet att styla sitt hår tillsammans med sina kläder. Välj att färgmatcha eller kör på en stil som du aldrig brukar ha. Det är många som fastnar i tänket att de alltid måste ha samma stil, men i slutändan så är det verkligen bara vi själva som bestämmer. Det bästa är faktiskt om man inte låser sig till någon stil. Det gör att du kommer känna dig mer bekväm att variera dina kläder och inte använda samma hela tiden. En peruk kan då hjälpa dig på traven med detta. Det är såklart inte meningen att du ska förändra ditt sätt att vara på något vis, utan du ska alltid vara dig själv oavsett. Det är bara utséendet man kan leka lite med.

Som sagt, det gäller bara att våga. Det finns inga regler för vem som kvalificerar sig för att använda peruk och inte, utan det är helt upp till var och en!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *