Bloggen

Detaljer som gör skillnad

Men att känna sig bekväm och uppklädd handlar inte bara om att göra rätt val av kostym, klänning eller annan outfit. Det är egentligen de små detaljerna som kommer att ha allra störst betydelse vad gäller helhetsintrycket. Rakning av skägget, fina accessoarer eller ett roligt färgtema är några saker som kommer ha stor påverkan.

Vi listar några saker som du kan tänka på om du vill skapa en perfekt outfit och ett enhetligt intryck som imponerar!

Leta efter inspiration online
Men om du inte redan har hittat den stil som du känner dig bekväm med, så är såklart första steget att leta efter passande inspiration som du kan efterlikna. Här kan du bland annat ta hjälp av sociala medier och leta efter personkonton som ofta publicerar bilder på sina kläder och inköp. Om de då har en stil som du känner dig inspirerad av så kommer detta vara ett bra sätt att få lite daglig inspiration. Skriv ner punkter som du uppskattar och leta sedan efter passande kläder eller tillbehör.

Satsa på accessoarer
Men även mer basala plagg kan piffas upp med hjälp av mer iögonfallande accessoarer. Detta gör att du kan satsa på att skapa en garderob som är full med basplagg, som du sedan enkelt kan kombinera och förändra så som du önskar.

Så investera i färgglada hattar, bälten, smycken eller våga introducera mer färg i din makeup. Det är just dessa små saker som kommer att få dina kläder mer enhetliga och framhävande, men dessutom mer personliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *