Bloggen

Din morgonrutin

Hur ser din morgonrutin ut? Lägger du tid på sånt som du vill lägga ner tid på eller behöver du stressa varenda morgon? Sitter du ner vid matbordet och äter en mättande frukost eller får du slänga i dig en kopp kaffe och en macka i farten? Och när det kommer till att välja kläder för dagen – tar du det första bästa som finns i garderoben eller väljer du dina kläder med omtanke?

Om du känner att din morgonrutin inte är så som du egentligen vill att den ska vara så ska du här få tips på hur du kan göra för att förändra situationen. Tipset kan låta väldigt enkelt – men det är fortfarande väldigt viktigt att påminna sig om eftersom man ofta kan strunta i att sova tillräckligt länge eller ha en lugn morgon.

Lägg dig tidigare – gå upp tidigare
Om du känner dig trött varje morgon så är ett tips att gå och lägga dig tidigare. Du kanske behöver fler timmars sömn än vad någon annan gör. Då är det bara du själv som kan se till att du ligger i sängen i tid så att du kan gå upp i tid och känna dig utvilad och lugn på morgonen.

Då kanske du äntligen hinner sätta på din smarta vattenkokare från https://kitchentime.se/ och njuta av en god kopp te innan du startar dagen. Går du upp tidigare får du också tid till att välja kläder med omtanke – vilket kan stärka ditt självförtroende inför dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *