Bloggen

Helheten som räknas

Det är inte så konstigt att många som är intresserade av kläder och mode även bryr sig om skönhet, hår, accessoarer och liknande. I och med att det oftast är helheten som räknas så finns det ett samband mellan dessa. Absolut att man kan vara mer eller mindre intresserad av en eller flera skönhetsrelaterade ämnen, men det finns ofta en ambition att allt ska samspela med varandra om intresset fint där i grund och botten.

För det kan faktiskt vara så att det inte spelar någon roll hur snygga kläder du har på dig. Matchar det inte med den frisyr du har eller de skor du har på dig så kommer det inte att kännas bra ändå. Därför är det helheten som är det viktigaste, det vill säga från topp till tå. Vissa saker är svårare och tar längre tid att lösa än andra. Det kan vara enkelt att byta ett par skor eller en tröja, men det kan vara svårt att hinna tvätta håret ordentligt.

Räddare i nöden
I svåra lägen när en detalj i helheten inte funkar finns det oftast räddare i nöden. Ta exemplet ovan – du känner att du måste tvätta håret men har inte den tid som behövs. Spreja då i lite torrschampo så får håret en helt annan look. Så köp torrschampo online och säkerställ att du har det hemma eller i väskan när det krisar. Då behöver du inte springa ner till en butik och spendera en massa tid på att hitta rätt. Och du behöver inte heller tvätta håret just där och då. Utan du har redan det du behöver för att få exakt den look som du hade föreställt dig från början, med bara lite hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *