Bloggen

Seglarmode

En solig och varm dag så kan det vara härligt att segla en sväng på havet eller en sjö. Förutom att man vill ha en trevlig stund med familj eller vänner så kan man ofta även känna att man vill se bra ut när man seglar. Det är inte så konstigt, för man vill väl helst se bra ut hela tiden. Det är inte alltid så lätt att hänga med i svängarna när det handlar om mode, men man kan alltid försöka det bästa man kan.

Någonting som är speciellt med seglarkläder är att de nästan alltid är helfärgade. Med det menas alltså att de sällan är överdrivet mönstrade. De är också för det mesta i mer neutrala färger som funkar bra ihop med naturen. Självklart får man ha på sig vad man vill och i vilka färger man vill, alla tycker ju att olika typer av kläder är snygga. Vill man dock följa modet så är det neutralt som gäller. Bra exempel på trendsäkra kläder för segling hittar man i första hand hos North Sails. De är ett av de största och mest välkända märkena när det gäller seglarkläder. De har både snygga pikéer, kepsar och shorts för de allra varmaste dagarna. Förutom detta så har de även ett brett sortiment av mer vädersäkra kläder om man tänkt ge sig ut och segla i lite sämre väder. Rejäla hängselbyxor, jackor och mössor är bara några exempel på sådana kläder.

I slutändan är det ju själva seglingen som är det roliga, men det är också skoj att se bra ut. Ha en trevlig sommar bland vågorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *