Bloggen

Svenska klädmärken som imponerar

Att shoppa nya kläder är någonting som många uppskattar väldigt mycket. Kläder och mode har faktiskt en väldigt stor plats i vardagen och visar också människors olika personlighet väldig bra. En härlig shoppingtur på stan är även perfekt att kombinera med en smakrik restaurangupplevelse eller spa i Sverige.

Men för att du ska kunna göra ett mer miljövänligt och hållbart val av kläder, är det alltid en fördel att fokusera på lokala klädmärken. Vi listar här några svenska klädmärken som verkligen imponerar!

Odd Molly
Varumärket Odd Molly är det nog ingen som kan ta misstag på. Deras kläder andas karaktär och personlighet där du sedan kan göra ett val som passar dig. Med ett stort utbud kan du göra ett personligt val och därefter bära någonting som du kan vara stolt över.

Odd Molly kanske inte är det allra mest prisvänliga varumärket vi har som är från Sverige. Men däremot får du vad du betalar för och Odd Molly är kända för att tillverka sina kläder i kvalitetsmaterial som verkligen håller. Så byt ut dina H&M-kläder och uppgradera till någonting som är lite mer unikt.

Filippa K
Även varumärket Filippa K är svenskt, men här skiljer sig kläderna väldigt markant från ovan nämnda Odd Molly. Istället för en mer iögonfallande design så satsar Filippa K på klassiska former, material och plagg som inriktar sig till en bredare skara. Perfekt att bära till kontoret eller arbetsintervju. Men är även ett bra val för dig som gillar neutrala basplagg som är välsydda och hållbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *